Högst privat...

Tankar från köksbordet!

För några år sedan hade jag ambitionen att starta en pod, där jag skulle bjuda in vänner, bekanta och lokalkändisar från Enköping till mitt köksbord för att samtala om aktuella händelser i kommunen och närområdet. Utrustningen köptes in, men jag insåg ganska snart att det skulle kräva en del tid både för inspelning, redigering och publicering. Den tiden fanns inte då och dygnet har inte fått fler timmar sedan dess.

Konceptet är lagt på is så länge, men det är inte omöjligt att jag gör slag i saken om några år. I början på 90-talet jobbade jag en del med radio så det är ju inte helt otrampad mark för mig.

Nåja, nu har jag en domän som bara ligger och ”skräpar”, men så kan jag ju inte ha det. Skrivandet är också ett av mina stora intressen och då finns det ju anledning att sjösätta ännu en blogg – nummer tre i ordningen!

Innehållsmässigt är det än så länge lite luddigt och flytande, men jag tar mer än gärna emot förslag på intressanta ämnen. Skicka det i så fall till info@keijserskoksbord.se och kom ihåg att det blir mina högst privata synpunkter och texter.

Hur ofta? Tja, till att börja med är ambitionen ett inlägg i månaden för att sedan öka. Ett steg i taget alltså…

Så håll utkik och kom tillbaka!

/Matz